POSLOVNA ČITABA

Powered by - mate.hr

The Challenger Customer:
27.09.2017.

I krajem ovog mjeseca za vas imamo novu ćitabu koja će vas razbuditi te potaknuti na novi prodajni trud. Danas predstavljamo knjigu čije ste ime već mogli u naslovu pročitati, a zove se „The Challenger Customer: Selling to the Hidden Influencer Who Can Multiply Your Results“. Riječ je o interesantnoj knjizi iz 2015. godine koja bi trebala zanimati sve one koji rade u B2B

"Sell with a Story: How to Capture Attention, Build Trust, and Close the Sale"
27.04.2017.

Današnja ćitaba vezana je uz ovomjesečnu prodajnu tehniku na temu storytellinga u prodaji. Naime storytelling u prodaji je vjerojatno najmoćniji alat pomoću kojeg ćete se približiti klijentima, izgraditi povjerenje i pobuditi interes za vašu ponudu. Dobra i interesantnu priču voli svatko pa i vaši klijenti i zašto onda to ne iskoristiti i uvrstiti vještinu pričanja kratke

Social selling mastery
30.03.2017.

"Social selling mastery" je knjiga koja dubinski obrađuje temu social sellinga. Ova knjiga nije isključivo usmjerena prema prodavačima koji će direktno nastupati na društvenim mrežama, nego i prema marketingašima, ali i voditeljima tvrtki.

Marketinška oružarnica
23.02.2017.

U današnjoj čitabi predstavljamo vam jednu knjigu koja nema toliko direktne veze s prodajom, obrađuje temu marketinga i vrlo ju je korisno pročitati. Riječ je o knjizi "Marketinška oružarnica" čija je autorica Hedda Martina Šola.

The sales development playbook
Trish Bertuzzi
28.11.2016.

Knjiga "The Sales Development Playbook" je idelana literatura za kraj ove i početak nove godine za sve koji žele ojačati i dodatno izgraditi vlastiti prodajni tim.

The art of the pitch
27.09.2016.

Želimo vam preporučiti dobru knjigu Petera Coughtera pod jednostavnim nazivom "The art of the pitch" iliti "Umijeće prezentacije".