POSLOVNA ČITABA

Powered by - mate.hr

LinkedIn to influence – 7 powerful rules for becoming top influencer in your market and attracting your idela clients on LinkedIn

27.1.2017.

LinkedIn to influence – 7 powerful rules for becoming top influencer...
LinkedIn to influence – 7 powerful rules for becoming top influencer...

LinkedIn – da ga nema trebalo bi ga izmisliti!

Ovo je društvena mreža koja krije gomilu poslovnih mogućnosti, pogotovo za nas koji se bavimo B2B prodajom. U ovom modernom, digitalnom svijetu ona postaje gotovo obavezan alat za sklapanje novih poznanstava, širenje poslovne mreže poznanstava i sklapanje novih poslovnih odnosa temeljenih na povjerenju. Sve više "poslovnjaka" raznih vrsta prepoznaje ovu društvenu mrežu kao odličnu platformu za provođenje vlastitih planova, ovu tvrdnju dokazuju i brojke koje govore da samo u Hrvatskoj LinkedIn koristi preko 420 tisuća korisnika. Toliko korisnika nemaju ni Instagram i Twitter zajedno.

Međutim, primijetio sam da većina ljudi, pogotovo onih koji se bave B2B prodajom koja koriste ne koriste LinkedIn na pravi način ili još nisu sigurni na koji način ga koristiti. I zato u današnjoj ćitabi preporučujem knjigu koja će pomoći svima koji žele iskoristiti LinkedIn u B2B prodaji na najbolji mogući način.

"LinkedIn to influence – 7 powerful rules for becoming top influencer in your market and attracting your idela clients on LinkedIn" autorice Stephanie Sammons jedna je od boljih knjiga koju sam dosad pročitao na temu LinkedIna. Knjiga ne sadrži nepotrebne informacije, nego isključivo ono što možete u praksi upotrijebiti. Autorica svoju filozofiju korištenja LinkedIna temelji na pravilnoj izgradnji autoriteta, širenju mreže poznanstava i sklapanju odnosa s potencijalnim klijentima temeljenim na dodavanju vrijednosti kroz nastup na ovoj društvenoj mreži.

Autorica je knjigu podijelila na 7 poglavlja ili kako ona kaže pravila kako bi se ona lakše usvojila.Pa ćete tako vrlo lako naučiti kako:

  • izgraditi bolji profil

  • izgraditi kvalitetniju mrežu poznanstava

  • kako se istaknuti na LinkedInu i postići vidljivost kroz stvaranje vrijednosti

  • na koji način izgraditi poziciju stručnjaka u mojoj branši

  • na koji način postići dobre rezultate koristeći ovu društvenu mrežu samo sat vremena dnevno

  • ...

Ako već duže vrijeme planirate intenzivnije početi koristiti LinkedIn u vašoj B2B prodaji, ali niste sigurni od kuda početi, onda vam svakako preporučujem ovu knjigu. Lako ćete ju usvojiti i lako primijeniti u vašem korištenju LinkedIna.