POSLOVNA ČITABA

Powered by - mate.hr

Sales Management. Simplified: The Straight Truth About Getting Exceptional Results from Your Sales Team

27.10.2016.

Sales Management. Simplified
Sales Management. Simplified

Biti voditelj prodaje nije lagan posao, ne samo zato što morate sustavno stvarati odlične rezultate, nego zato što u tom naumu niste sami. Idući ka tim rezultatima uz vas je cijeli tim prodajnih profesionalaca koje morate voditi. Mnogi koji se nađu na ovoj poziciji se i ne snađu toliko dobro i zato u svakoj tvrtki uvijek manjka dobrih menadžera prodaje. Nemojte i vi biti jedan ili jedna od onih koji su na ovoj poziciji samo u prolazu. Počastite se knjigom, "Sales mangement simplified", koja će vam pomoći u vođenju prodaje.

"Sales mangement simplified" će vam pokazati kako da zasjate na poziciji voditelja prodaje, jer su u knjizi sadržana sva važnija poglavlja koja će vam biti potrebna. Ne samo što ćete saznati na koji način stvoriti kvalitetan plan prodajnog djelovanja te stvoriti odličan prodajni tim, nego će vas poučiti o tome na koji način voditi ljude umjesto da im se zapovijedate. Upravo ovaj dio vođenja ljudi je i najvažniji i u ovoj knjizi je obrađen kroz teme liderstva, mentoriranja i coachanja prodavača.

Želite li postati kvalitetniji i bolji voditelj prodaje, bolje voditi ljude, ostvarivati veće rezultate, onda morate sagledati svoju trenutnu poziciju, odbaciti loše i prihvatiti dobre prakse, a u tome će vam ova knjiga pomoći.