POSLOVNA ČITABA

Powered by - mate.hr

"Talk Like TED: The 9 Public-Speaking Secrets of the World's Top Minds"

27.8.2015.

Talk Like TED
Talk Like TED
U ovoj knjizi autor Carmine Gallo dijeli s nama sve tajne dobre prezentacije i javnog nastupa koje je i sam naučio kroz studiozno proučavanje više od stotinu govora s TED konferencija.

Vjerujem da ste svi poslušali barem jedan odličan govor s TED konferencije. Ako niste poslušajte!

TED je pomaknuo granice i bacio novo svjetlo na umijeće javnog nastupa, prezentacije i prenošenja ideja. Tko god da je poslušao barem jednu prezentaciju na TED-u mogao je primijetiti s kojom lakoćom i sposobnošću govornik prenosi svoje ideje i razmišljanja. Slušajući prezentacije na TED-u zaintrigirani smo onime što govornik priča pa čak i onda kada slušamo o temama o kojima nemamo ni najmanje pojma. I premda često ne razumijemo tematiku, način na koji govornici prenose svoje ideje i razmišljanja tjera nas da ostanemo uz ekran i tako poslušamo prezentaciju do kraja. I što je najvažnije nakon odslušane prezentacije osjećamo se zadovoljni.

I upravo taj efekt zadovoljstva želimo proizvesti kad se obraćamo klijentima. Želimo da nas klijenti saslušaju do kraja te da se na kraju naše prezentacije osjećaju pozitivno.

Stoga ako tražite načine na koje možete poboljšati svoj javni nastup i prezentacijske vještine onda je ova knjiga za vas.

Ne oklijevajte! Pročitajte knjigu i pokušajte primijeniti naučeno u svom prodajnom radu.