POSLOVNA ČITABA

Powered by - mate.hr

"The art of the pitch"

27.9.2016.

The art of the pitch
The art of the pitchO kvaliteti vaše prodajne prezentacije često ovisi hoće li klijent kupiti od vas ili ne. Nije lagano napraviti kvalitetnu prodajnu prezentaciju koja će zaintrigirati vaše potencijalne klijente i zato smo vam u današnjoj čitabi odlučili priskočiti u pomoć. Želimo vam preporučiti dobru knjigu Petera Coughtera pod jednostavnim nazivom "The art of the pitch" iliti "Umijeće prezentacije".

Peter Coughter je sveučilišni profesor i vlasnik tvrtke Coughter and Company koja se bavi savjetovanjem u oglašavanju i marketingu. U skladu s time ova knjiga je pisana u prvu ruku svima koji se bave marketingom i oglašavanjem, ali bez obzira na to, znanja iz ove knjige mogu se koristiti i u drugim djelatnostima, a pogotovo je korisna za sve koji rade u prodaji, a žele poboljšati ovaj dio prodajnog nastupa.

Kao i sve knjige ovog tipa i ova knjiga je pisana na vrlo lagan i razumljiv način. Tako da će te vrlo brzo proći materiju koja vas interesira. Autor knjige daje svoje uvide o tome na koji način:

  • se povezujemo s onima kojima prezentiramo

  • iskorist snagu emocija u prodajnoj prezentaciji

  • izgraditi autentičnost, odnosno kako "biti svoj" kroz prodajnu prezentaciju

  • se pripremiti za prezentaciju

  • ...

Sve u svemu, sve što vam treba za jednu kvalitetnu prezentaciju. Ako uhvatite slobodnog vremena i namjeravate pročitati lagano, a opet korisno štivo, onda vam preporučam "The art of the pitch".