POSLOVNA ČITABA

Powered by - mate.hr

"The Future of the Sales Profession: How to survive the big cull and become one of your industry's most sought after B2B sales professionals"

29.5.2017.

The Future of the Sales Profession
The Future of the Sales Profession

Današnja ćitaba vam neće predstaviti štivo koje će vas naoružati prodajnim tehnikama, strategijama i taktikama, ali će vam dati nešto važnije, kristalnu kuglu kojom ćete moći zaviriti u budućnost prodajne profesije, a to zapravo znači, vašu budućnost i egzistenciju.

U zadnje vrijeme sam raspoložen za literaturu koja se bavi raznim predviđanjima, analizama i sličnim i onda kad sam odlučio pročitati neku literaturu vezanu uz prodaju otišao sam u istom smjeru i pročitao knjigu "The Future of the Sales Profession: How to survive the big cull and become one of your industry's most sought after B2B sales professionals". I nisam požalio. Ova knjiga je izuzetno interesantna za svakog tko se bavi prodajom, a pogotovo za one koji se nalaze u B2B prodaji.

Meni kao prodajnom treneru, ali i B2B prodavaču ova knjiga je posebno interesantna, a mislim da bi trebala biti i vama, jer mi pomaže u shvaćanju budućih prodajnih trendova koji će nas pogoditi. Predviđanje tih trendova i prilagođavanjem njima omogućuje nam dugoročni opstanak na prodajnom nebu.

Ova knjiga će vam pomoći u predviđanju budućnosti tako što će vas prethodno odvesti u prošlost u poglavljima koji pokazuju razvoj prodaje i njene različite faze. Potom će vas smjestiti u sadašnje vrijeme te se bolje pozabaviti B2B prodajom i njenom problematikom, a tek onda će vas pokušati odvesti u bližu budućnost i pomoći vam u razmatranju i rješavanju problema vaše i moje prodajne budućnosti.

Ne treba biti previše opterećen budućnošću, ali je ipak dobro razmišljati ponekad o njoj kako nas neke stvari i događaji ne bi zatekli nespremne. Kada je riječ o prodajnoj budućnosti, prije nekog velikog promišljanja pročitajte ovu knjigu i onda nastavite razmišljati dalje.