Naši klijenti

Pogledajte koji su naši zadovoljni klijenti

Berislav Pećanić

Keune Adriatic d.o.o., direktor i vlasnik

Jedna od naših strateških odluka u 2015. i 2016. godini je bila promjena prodajnog nastupa naših djelatnika iz transakcijskog u savjetodavni pristup. U tome smo u potpunosti uspjeli zahvaljujući i Bićanić Consultingu koji se pokazao kao ispravan odabir izvođača ovog zahtjevnog edukacijskog projekta.

Andrija Botica

ASTA YACHTING Ltd., direktor

S prodajnom edukacijom Bićanić Consultinga uvelike smo promijenili naš pristup prodajnom procesu. Rezultati su bili vidljivi vrlo brzo nakon primjene naučenih vještina. Zahvalni smo g. Bićaniću na potpori, razumijevanju i potpunoj spremnosti za pronalaženje najboljeg rješenja u našoj specifičnoj branši.

Rado preporučamo usluge Bićanić Consultinga svima koji se bave prodajom usluga.

Roman Cvek

Rona Trade d.o.o., direktor

Rona je nakon provedene prodajne edukacije i savjetovanja od strane Bićanić Consultinga povećala prodaju ciljanih usluga za 30%...

Zoran Hajster

Hajster Servis d.o.o., vlasnik

U siječnju 2012. godine angažirali smo Bićanić Consulting kao vanjskog savjetnika za područje prodajnog poslovanja, organizacije poslovanja, marketinga... Prošlo je točno godinu dana od naše suradnje te sa velikim zadovoljstvom mogu ustvrditi kako su svi savjeti gospodina Bićanića pali na plodno tlo te urodili rezultatima. Povećana kvaliteta postprodaje donijela nam je dodatni posao u servisu. Web strategija i ostale marketinške aktivnosti povećale su ugled Hajster servisa na ciljanom tržištu grada Zagreba. Organizacijske promjene donijele su veću učinkovitost. Ja konačno imam vremena za obilazak i pronalazak velikih kupaca. Danijel Bićanić je i dalje u konstantnom kontaktu sa nama i prati nas u daljnjem razvoju. U svakom slučaju, naša suradnja je bila pun pogodak te sa velikom sigurnošću i zadovoljstvom mogu preporučiti usluge Bićanić Consultinga za sve male poduzetnike koji su spremni učiniti korak naprijed u poslovanju.

Nikola Košir

Motoreni, vlasnik

Motoreni je u 16 godina izrastao u vodećeg maloprodajnog dealera u mreži Husqvarne u Hrvatskoj. Bio je to naporan i neizvjestan put sa puno prepreka koje smo uspješno prebrodili.

Veoma smo ponosni na naše rezultate, a time i "gladniji" za još više uspjeha. Međutim, u određenom trenutku razvoja jednog malog poslovnog subjekta kao što je Motoreni, dođe trenutak kad vlasnik i direktor trebaju pomoć. Pomoć na području organizacije poslovanja, upravljanja radnom snagom, marketinga, maloprodaje, veleprodaje i svega ostalog što predstavlja preduvjet za uspješan rad. Stoga smo veoma zahvalni našem principalu, tvrtki Drezga d.o.o., što nas je povezala sa Danijelom Bićanićem. Gospodin Bićanić  se pokazao kao vrlo kompetentan i stručan konzultant koji je u naše poslovanje unio potrebne promjene i svježinu. Naša suradnja sa Bićanić Consultingom je završena, ali su postavljeni kvalitetni temelji sa daljnji rast i razvoj - a to je bio i glavni cilj!