Naši klijenti

Pogledajte koji su naši zadovoljni klijenti

Dejan Slavulj

Armont SP, Direktor

Jurimo za poslovnmim rezultatom, probijamo nemoguće, nalazimo različite načine da dođemo do cilja, trošimo ogromnu energiju, pravimo greške, ne vidimo to, ili vidimo, ali kažemo sebi:-  ‘’Ma dobro, to je sve zbog višeg cilja’’. Posle nekog vremena pojave se rezultati i mi smo naravno zadovoljni i zaključujemo da se sve to prethodno isplatilo i nastavljamo dalje bodreći se po istom modelu, jer našli smo foru. A to nas opet troši i troši, ali mi kažemo to je zato što smo radoholičari, pa opijeni kojim maliganom više, odnosno kojim kvadratom poslovne realizacije, bivamo uhvaćeni pod dejstvom nečega zbog čega pravimo greške.

Bićanić Consulting je kao trežnjenje u policijskoj stanici, gde skapiraaš sve svoje poslovne greške.

Radar te uhvatio na prekoračenju poslovne brzine (a bio ti isključen ‘’prodajni radar’’), nisi primetio ni jedan saobraćajni znak (‘’zlatni grumen’’), prošao si kroz punu raskrsnicu na crvenom (‘’crveni okean’’) i misliš da si heroj ….  E, svega je tu bilo. Luda žurka posle koje dođe crvenilo u obrazima, jer si sebe video drugim očima, pa želiš to da promeniš. Menjaš rečnik, jer prethodnog se stidiš, počinješ korisiti svoje vrednosti, jer si ih prepoznao, spreman si da braniš sve svoje slabosti … Kad smo izašli iz Bićanić poslovne stanice, doživeli smo i sebe i poslovni svet oko nas drugačije, a poslovne rezultate kao nagradu koju smo osvojili sa mnogo manje muke nego ranije.

Ovo je naš glavni utisak, a bilo ih je mnogo.

Hvala za veoma životnu poslovnu saradnju.

Berislav Pećanić

Keune Adriatic d.o.o., direktor i vlasnik

Jedna od naših strateških odluka u 2015. i 2016. godini je bila promjena prodajnog nastupa naših djelatnika iz transakcijskog u savjetodavni pristup. U tome smo u potpunosti uspjeli zahvaljujući i Bićanić Consultingu koji se pokazao kao ispravan odabir izvođača ovog zahtjevnog edukacijskog projekta.

Andrija Botica

ASTA YACHTING Ltd., direktor

S prodajnom edukacijom Bićanić Consultinga uvelike smo promijenili naš pristup prodajnom procesu. Rezultati su bili vidljivi vrlo brzo nakon primjene naučenih vještina. Zahvalni smo g. Bićaniću na potpori, razumijevanju i potpunoj spremnosti za pronalaženje najboljeg rješenja u našoj specifičnoj branši.

Rado preporučamo usluge Bićanić Consultinga svima koji se bave prodajom usluga.

Roman Cvek

Rona Trade d.o.o., direktor

Rona je nakon provedene prodajne edukacije i savjetovanja od strane Bićanić Consultinga povećala prodaju ciljanih usluga za 30%...

Zoran Hajster

Hajster Servis d.o.o., vlasnik

U siječnju 2012. godine angažirali smo Bićanić Consulting kao vanjskog savjetnika za područje prodajnog poslovanja, organizacije poslovanja, marketinga... Prošlo je točno godinu dana od naše suradnje te sa velikim zadovoljstvom mogu ustvrditi kako su svi savjeti gospodina Bićanića pali na plodno tlo te urodili rezultatima. Povećana kvaliteta postprodaje donijela nam je dodatni posao u servisu. Web strategija i ostale marketinške aktivnosti povećale su ugled Hajster servisa na ciljanom tržištu grada Zagreba. Organizacijske promjene donijele su veću učinkovitost. Ja konačno imam vremena za obilazak i pronalazak velikih kupaca. Danijel Bićanić je i dalje u konstantnom kontaktu sa nama i prati nas u daljnjem razvoju. U svakom slučaju, naša suradnja je bila pun pogodak te sa velikom sigurnošću i zadovoljstvom mogu preporučiti usluge Bićanić Consultinga za sve male poduzetnike koji su spremni učiniti korak naprijed u poslovanju.