Naši klijenti

Pogledajte koji su naši zadovoljni klijenti

Berislav Pećanić

Keune Adriatic d.o.o., direktor i vlasnik

Jedna od naših strateških odluka u 2015. i 2016. godini je bila promjena prodajnog nastupa naših djelatnika iz transakcijskog u savjetodavni pristup. U tome smo u potpunosti uspjeli zahvaljujući i Bićanić Consultingu koji se pokazao kao ispravan odabir izvođača ovog zahtjevnog edukacijskog projekta.

Andrija Botica

ASTA YACHTING Ltd., direktor

S prodajnom edukacijom Bićanić Consultinga uvelike smo promijenili naš pristup prodajnom procesu. Rezultati su bili vidljivi vrlo brzo nakon primjene naučenih vještina. Zahvalni smo g. Bićaniću na potpori, razumijevanju i potpunoj spremnosti za pronalaženje najboljeg rješenja u našoj specifičnoj branši.

Rado preporučamo usluge Bićanić Consultinga svima koji se bave prodajom usluga.

Božidar Tomulić

Europhone d.o.o., direktor

Telefutura je u zadnjih 5 godina napravila ogromne pomake u općem i prodajnom poslovanju. Postali smo lideri na tržištu, a važnu ulogu u tom razvoju imao je i Bićanić Consulting kao naš glavni partner za područje prodajne edukacije.

Roman Cvek

Rona Trade d.o.o., direktor

Rona je nakon provedene prodajne edukacije i savjetovanja od strane Bićanić Consultinga povećala prodaju ciljanih usluga za 30%...

Zoran Hajster

Hajster Servis d.o.o., vlasnik

U siječnju 2012. godine angažirali smo Bićanić Consulting kao vanjskog savjetnika za područje prodajnog poslovanja, organizacije poslovanja, marketinga... Prošlo je točno godinu dana od naše suradnje te sa velikim zadovoljstvom mogu ustvrditi kako su svi savjeti gospodina Bićanića pali na plodno tlo te urodili rezultatima. Povećana kvaliteta postprodaje donijela nam je dodatni posao u servisu. Web strategija i ostale marketinške aktivnosti povećale su ugled Hajster servisa na ciljanom tržištu grada Zagreba. Organizacijske promjene donijele su veću učinkovitost. Ja konačno imam vremena za obilazak i pronalazak velikih kupaca. Danijel Bićanić je i dalje u konstantnom kontaktu sa nama i prati nas u daljnjem razvoju. U svakom slučaju, naša suradnja je bila pun pogodak te sa velikom sigurnošću i zadovoljstvom mogu preporučiti usluge Bićanić Consultinga za sve male poduzetnike koji su spremni učiniti korak naprijed u poslovanju.