Novosti

Pročitajte najnovije novosti

Održano predavanje: "Prodajne vještine - Put do najboljeg radnog mjesta"
25.04.2019.

[slika1]


U srijedu 17. travnja 2019. godine Danijel Bićanić održao je predavanje na temu "Prodajne vještine - put do najboljeg radnog mjesta". 
Osnivač i stalni trener Bićanić Consultinga rado se odazvao na poziv ravnatelja Srednje ekonomske i birotehničke škole Bjelovar.
Ideja predavanja bila je upoznati učenike s radnim mjestom u prodaji te im približiti prodajne

Dejan Slavulj uspjeh
28.01.2019.

[slika1]


I ove godine Bićanić Consulting je, po jedanaesti put, dodijelio našu godišnju nagradu za najboljeg prodavača za 2018. godinu!
Osoba je to koja je pokazala U.S.P.J.E.H. u svom prodajnom radu i nakon provedene prodajne edukacije. Upornost, Sustavnost, Proaktivnost, Jedinstvenost, Entuzijazam i Hrabrost - odlike su to vrhunskog prodajnog profesionalca koji je

Održan pit stop 2018
29.10.2018.

[slika1]


Šestu godinu zaredom održan je edukacijski event „Prodajni pit stop“ u režiji Bićanić Consultinga. Ove godine okupilo se preko 50 sudionika koji su htjeli servisirati svoj prodajni motor i osvježiti svoje prodajno znanje. Ovogodišnja postava u kojoj smo, umjesto tri predavanja, organizirali tri radionice na temu NLP-a, asertivnosti i pregovaračkih

Naslovna
31.08.2018.

[slika1]


Šestu godinu zaredom Bićanić Consulting organizira edukacijski event "Prodajni pit stop" na kojem ćete moći servisirati i obnoviti "vaš prodajni motor". Ovogodišnji "Pit stop" održat će se u četvrtak 25. listopada 2018. od 10 do 14:30 sati, u hotelu Aristos, Buzin-Zagreb.
Sudeći po uspjehu prošlogodišnjeg "Pit stopa", na kojem je sudjelovalo nešto više od 80

Danijel Bićanić gostovao na podcastu Surove strasti
25.04.2018.

[slika1]


Naš prodajni trener i osnivač Bićanić Consultinga, Danijel Bićanić gostovao je u podcastu Surove strasti. Domaćini Igor Voras i Saša Tenodi detaljno su propitali Danijela o poduzetništvu, prodaji, knjizi i strategiji „Pucaj od posla!“ te o još nekim zanimljivim temama.
Cijeli intervju možete poslušati na kanalu Surove strasti.

Making of pit stop 2017
03.11.2017.

Kao i što smo obećali, u današnjoj objavi želimo podijeliti s vama nekoliko fotografija s ovogodišnjeg "Prodajnog pit stopa". Uz fotografije tu je i video kako bi vam još bolje prenijeli dijelić atmosfere s ovogodišnjeg eventa.

Poziv na pit stop 2017
27.09.2017.

[slika1]


Priprema ovogodišnjeg „Prodajnog pit stopa“ teče velikom brzinom, a prijave pristižu te već sad imamo preko 60 prijavljenih sudionika.
Event će veoma brzo biti popunjen stoga pozivamo sve kojima je tematika ovogodišnjeg „Prodajnog pit stopa“ interesantna da se prijave već sada kako ne bi propustili još jedan odličan edukacijski event.

Seminar