Novosti

Pročitajte najnovije novosti

Making of pit stop 2017
03.11.2017.

Kao i što smo obećali, u današnjoj objavi želimo podijeliti s vama nekoliko fotografija s ovogodišnjeg "Prodajnog pit stopa". Uz fotografije tu je i video kako bi vam još bolje prenijeli dijelić atmosfere s ovogodišnjeg eventa.

Poziv na pit stop 2017
27.09.2017.

[slika1]


Priprema ovogodišnjeg „Prodajnog pit stopa“ teče velikom brzinom, a prijave pristižu te već sad imamo preko 60 prijavljenih sudionika.
Event će veoma brzo biti popunjen stoga pozivamo sve kojima je tematika ovogodišnjeg „Prodajnog pit stopa“ interesantna da se prijave već sada kako ne bi propustili još jedan odličan edukacijski event.

Seminar

Danijel Bićanić - Pit Stop predavač
17.07.2017.

[slika1]


Kad je u pitanju tema upravljanje vremenom, onda vrijedi izreka: "Ljudi su sa zemlje, a prodavači iz druge galaksije!".
Upravljanje vremenom u prodaji, naime, dramatično se razlikuje od klasičnog poimanja upravljanje vremenom u radu općenito.
Prodavači svoje vrijeme pretvaraju, doslovno, u novac. Svaka pogrešno uložena ili uludo izgubljena minuta doslovno se

Aleks
11.07.2017.

Upoznajte se s predavanjem "Biste li kupili od sebe? " kojeg će održati Aleksandra Veselinović, certificirani Points of You trener, na ovogodišnjem, petom po redu, "Prodajnom pit stopu".
Aleksandra Veselinović će vam uz pomoć inovativne Points of You metode, pružiti priliku da pogledate duboko u sebe i pronađete odgovor na gore navedeno pitanje.

Pit stop 2017.
21.06.2017.

Petu godinu zaredom Bićanić Consulting organizira edukacijski event "Prodajni pit stop" na kojem ćete moći servisirati i obnoviti "vaš prodajni motor". Ovogodišnji "Pit stop" održat će se 26. listopada 2016. od 10 do 15 sati, u hotelu Aristos, Buzin-Zagreb.