Novosti

Pročitajte najnovije novosti

Pozivamo vas na "Prodajni pit stop" 2018.

31.8.2018.

Naslovna
Naslovna

Šestu godinu zaredom Bićanić Consulting organizira edukacijski event "Prodajni pit stop" na kojem ćete moći servisirati i obnoviti "vaš prodajni motor". Ovogodišnji "Pit stop" održat će se u četvrtak 25. listopada 2018. od 10 do 14:30 sati, u hotelu Aristos, Buzin-Zagreb.

Sudeći po uspjehu prošlogodišnjeg "Pit stopa", na kojem je sudjelovalo nešto više od 80 sudionika, i ove godine očekujemo ponoviti isti uspjeh te vam pružiti korisna znanja koja ćete odmah moći primijeniti u prodaji. "Pit stop" namijenjen je svima koji se nalaze u svijetu prodaje, te je prema tome i sadržaj ovogodišnjeg pit stopa tako koncipiran.

 

Što možete očekivati na ovogodišnjem pit stopu?

Ove godine očekuje vas potpuno drugačiji event. Klasična predavanja zamijeniti će tri jednosatne radionice bogate znanjem iz prodaje, NLP-a i asertivnosti. Osim teoretskog znanja, na radionicama ćete navedeno znanje moći provjeriti i uvježbati u praksi.

 

Predavanja koja vas očekuju su:

  • NLP u B2B prodaji – Saša Tenodi, profesor socijalni pedagog i NLP trener
  • Asertivnost u B2B prodaji - Aleksandra Veselinović, certificirani "Points of you" trener
  • Pregovaračke vještine u B2B prodaji - Danijel Bićanić, prodajni trener Bićanić Consulting

 

Prijavite se na "Prodajni pit stop" i sakupite prodajna znanja koja ćete brzo moći primijeniti u prodaji.


Kotizacija po polazniku samo: 369 KN + PDV! U kotizaciju su uključena coffee break i ručak. Za 3 i više prijavljena polaznika ostvarujete popust od 15% po kotizaciji.


Kontakt osoba za prijave: Vedran Andrić


Telefon: 091 895 7326


Email: vedran.andric@bicanic-consulting.eu

VIŠE INOFORMACIJA O PIT STOPU I PREDAVANJIMA KOJA VAS OČEKUJU PROČITAJTE U INFOLETKU KOJEG MOŽETE DOWNLOADATI KLIKOM NA LETAK ISPOD.