Zdenković
25.05.2014.


1. Tvrtka SCHRACK TECHNIK d.o.o. je kćerka austrijske matične tvrtke. Kako ova činjenica utječe na vaše prodajno poslovanje, filozofiju i pristup prodaji općenito, tj. postoji li austrijska i hrvatska "škola" prodaje?
Ne, ne postoje različite škole prodaje iako treba uvažavati različite mentalitete osoba i povijesne različitosti i datosti u te dvije zemlje. Primjer:

Martina Drezga
28.04.2014.

Tvrtka Drezga d.o.o. je najbolji primjer kombinacije kvalitetnog i naprednog prodajnog poslodavca te kvalitetnih i naprednih prodajnih djelatnika. Vlasnica i direktorica Martina Drezga, s druge strane, definitivno može biti pozitivan primjer za ostale poduzetnike kada je u pitanju poduzetnička progresivnost i inovativnost. 
1)      Tvrtka

Marko Despot
25.03.2014.

Kombinacija proizvodnje i prodaje predstavlja veliki poslovni izazov za svaku tvrtku. Kada toj jednadžbi dodamo i faktor "kvalitetan prodajni djelatnik", dobit ćemo interesantan rezultat o kojem će nam više reći gospodin Marko Despot, uspješan voditelj prodaje kakvih više trebamo u našoj zemlji!

parnad
24.02.2014.

1)       Gospođo Sarajlić, jedan od glavnih razloga zašto smo se odlučili napraviti intervju sa Vama je upravo činjenica kako branša direktne prodaje, kakvom se i Vaša tvrtka bavi, u Hrvatskoj nije dovoljno prepoznata kao poslovna prilika. S obzirom da je u svijetu direktna prodaja jedan od glavnih prodajnih kanala za mnoge poznate tvrtke

Jura Benčić
15.01.2014.

Ovaj mjesec razgovarali smo sa gdinom Benčićem, uspješnim poduzetnikom. Malo motivacije za sve prodavače koji se "igraju" sa vlastitim poduzetničkim idejama. Samo naprijed!
1. Kako ste došli na svoju poduzetničku ideju? Kada ste i kako, shvatili da je to ono čime se želite baviti? Čime se tvrtka e-talent bavi.
Ideja za e-talent, došla je vrlo spontano i ne planirano.