PRODAJNA TEHNIKA

Trenirajmo prodaju

Pričaj mi priču!
26.04.2017.

Ako želite ostaviti dubok dojam na klijenta/kupca ispričajte mu priču o vašim proizvodima i uslugama. Pri tome se držite sljedećih nekoliko pravila story tellinga...

Igrajmo se
30.03.2017.

Evo jedne zabavne i vrlo korisne "prodajne igre" koju možete redovito "zavrtjeti" na radnim sastancima vašeg prodajnog tima...

Kako prezentirati, a da klijent ne zaspe!
29.03.2017.

[slika1]


Kad promatrate prosječan prodajni razgovor (a ja sam to učinio u zadnjih 10 godina više od 5000 puta), najvjerojatnije ćete primijetiti određen uzorak prodajnog ponašanja koji će vas navesti na sljedeći zaključak: Dobar dio prodajnih prezentacija u tim razgovorima se svede na princip "Pričam ti priču" pri čemu klijenti često naginju dremanju.

A to znači

Savjet zlata vrijedan
28.11.2016.

Današnji klijenti ne trebaju informacije o vašoj ponudi. Oni trebaju konkretne dokaze da će vaša ponuda mjerljivo pomoći njihovom poslovanju.

Tehnika prodajne samoprocjene...
30.08.2016.

Vaš djelatnik ili kolega stiže sa terena i slavodobitno, poput cezara, ulazi u ured uz gromoglasnu izjavu: "Prodao sam danas klijentu x!".

Rekao bi čovjek - super odrađen posao! No je li uistinu...?

P+D+P  =
21.07.2016.


Kad promatrate prosječan prodajni razgovor (a ja sam to učinio u zadnjih 10 godina više od 5000 puta), najvjerojatnije ćete primjetiti određen uzorak koji će vas navesti na slijedeći zaključak: Dobar dio prodajnih prezentacija u tim razgovorima se svede na princip "Pričam ti priču".