Prodajni trening

Pogledajte koje su beneficije ovog prodajnog treninga

LinkedIn - B2B prodajni alat

Trajanje treninga:

8 školskih sati

Maximalan broj sudionika:

16

Fenomen korištenja društvenih mreža u prodaji nije više isključivo vezan uz marketinške stručnjake koji putem društvenih mreža grade brand nekog poslovanja ili se oglašavaju putem društvenih mreža. S pojavom LinkedIna fenomen društvenih mreža postao je vezan i uz sve one koji se bave B2B prodajom. Upravo ova društvena mreža napravila je revoluciju te je omogućila svima u B2B prodaji da na lakši i brži način provedu klijenata kroz vlastiti prodajni lijevak.

Bićanić Consulting je prepoznao LinkedIn kao idealan alat u B2B prodaji te ga već 3 godine uspješno koristi i njime ostvaruje odlične rezultate. U 2016. godini LinkedIn nam je generirao 50% novih klijenata i uklonio "hladni poziv" iz upotrebe i rječnika.

Svoje znanje i iskustvo u korištenju LinkedIna odlučili smo podijeliti sa svima onima u B2B prodaji koji žele svoju prodaju dići na višu stepenicu te smo razvili trening koji se isključivo bavi korištenjem Linkedina u B2B prodaji.

Kroz naš jednodnevni trening "LinkedIn – B2B prodajni alat" naučit ćete sljedeće:

Razumijevanje pojma "social selling" - što je to "social selling" te na koji način ovaj trend iskoristiti u B2B prodaji putem LinkedIna

Razumijevanje Linkedina kako B2B prodajnog alata - zašto je baš LinkedIn najbolji alat za B2B prodaju putem društvenih mreža

Kreiranje kvalitetnog profila - kako kreirati profil koji vrijedi i koji će privući potencijalne klijente.

Na koji način putem ove društvene mreže doći do ciljanog klijenta - gdje se nalaze vaši ciljani klijenti i kako doći do njih.

Formiranje strategije za prodaju putem LinkedIna - na koji način uklopiti ovu društvenu mrežu u vaš prodajni lijevak.

Esencija plana i strategije proaktivne akvizicije - što činiti i što ne činiti

Izgradnja pozicije stručnjaka/imidž - korištenje platforme LinkedIn Pulse-a.

Korištenje naprednih Linkedin alata - "Sales navigator" - alat za one koji misle ozbiljno.