Prodajni trening

Pogledajte koje su beneficije ovog prodajnog treninga

NIJE LAKO RADITI U PRODAJI - Kako se nositi sa stresom?

Trajanje treninga:

2 dana

Maximalan broj sudionika:

10

Život nije uvijek lak…


Svatko od nas je, bilo na profesionalnom bilo privatnom planu, dosad doživio situacije na osnovu kojih može potvrditi ovu konstataciju. Također, vrlo je vjerojatno da će nam i ubuduće život donijeti iskustva koja ovu činjenicu potvrđuju. Ono što u svjetlu toga možemo učiniti, jest jačati našu sposobnost da uslijed takvih životnih situacija ne gubimo tlo pod nogama i vježbati hrabrost da im se otvorimo, s njima se suočimo i, naposljetku, na osnovu njih rastemo.


Život prodavača nije izuzetak, dapače!Sadržaj treninga:Stres


Kao uvod u trening, bit će predstavljene aktualne znanstvene spoznaje o psihofiziologiji stresa i njihove implikacije za svakodnevni život.


Pozornost


Znanost je početkom 90tih godina 20. stoljeća počela otkrivati i sustavno proučavati pozornost (engl. „mindfulness“) kao izniman resurs u upravljanju stresom.


Dobrohotnost


Zadnjih desetak godina, uz pozornost, znanost intenzivno proučava i utjecaj dobrotnosti i suosjećanja na zdravlje i otpornost u stresnim situacijama.


Izazovi emocija


Teške emocije poput ljutnje ili straha oduzimaju slobodu za primjerenu i učinkovitu akciju. U ovom dijelu treninga bit će predstavljene tehnike koje nam mogu otvoriti prostor za kreativni odgovor u teškim i izazovnim situacijama.


Izazovi odnosa


Stres često dolazi u okviru odnosa s “teškim” osobama. Što nam može pomoći da budemo slobodniji u takvom kontekstu?


Snaga vrednota


Naše vrednote, koje obično uključuju važne nam osobe, mogu nam uvijek iznova služiti kao rezervoar snage i nadahnuća.