elearning
elearning

Bićanić Consulting za svoje klijente izrađuje individualno krojena eLearning rješenja.Ona služe ili kao samostalni edukativni projekti ili kao podrška offline prodajnim edukacijama.Izvode se ili u "live" varijanti putem odgovarajućih webinar platformi ili kao eLearning sadržaji za konzumaciju koje se može uplaodati na LMS platformu klijenta ili platformu koju na raspolaganje stavlja Bićanić Consulting.Obratite nam se sa povjerenjem!Naši klijenti za eLearning: Tele2 doo, MET Hrvatska doo, Drezga doo...

eLEARNING JE ...

svaki vid edukacije, odnosno treninga koji se provodi putem digitalnih uređaja. eLearning može uključivati gledanje edukativnih video sadržaja, čitanje interesantnih članaka, rješavanje upitnika te još razne druge sadržaje.

eLearning nije zamjena za klasičnu edukaciju, nego je odlična, prilagodljiva i lako dostupna nadopuna edukciji.

Upravo je dostupnost glavna snaga eLearninga. Edukacija se može provoditi bilo gdje, bilo kada i na bilo koji način. Sudionik nije ograničen vremenom i prostorom te načinom učenja i stoga ga to oslobađa.

Zašto eLearning?

Učinkovito ulaganje vremena

S eLearningom sudionik može pristupiti sadržaju s bilo kojeg mjesta u bilo koje vrijeme. Nije potrebno oduzimati radni dan djelatniku kako bi pohađao edukaciju. Isplativ je i zbog toga što nije potrebno činiti dodatne troškove kroz putovanja i najam instruktora prostora i materijala.

Mjerljivost rezultata

Napredak svih sudionika kroz edukaciju može se pratiti i mjeriti.

Mogućnost personalizacije

Svaki sudionik ima jedinstvene potrebe i ciljeve. Uz eLearning moguće je prilagoditi proces svakoj individualnoj potrebi. Sudionik može odabrati vlastiti put učenja te se kretati kroz kurikulum njemu svojstvenom brzinom.

Mogućnosti

Blended learning
Kombinirajte klasičnu edukaciju u grupi ili jedan na jedan sa zadnjim trendovima u online učenju kako bi postigli najveći efekt kod usvajanja znanja.

Micro learning
Pretvaramo kompleksna znanja i vještine u lako savladive i vremenski nezahtijevne edukativne eLearning lekcije.

Mobile learning
Želite imati mogućnost učenja u bilo koje vrijeme na bilo kojem mjestu? Iskoristite mogućnost mobilnog učenja i učite dok čekate u redu, kod doktora, u banci ili dok jednostavno odmarate na kauču.

Virutalna učionica
Vaši djelatnici se nalaze na različitim geografskim lokacijama, a ipak imate potrebu za edukacijom u realnom vremenu? Nema problema, zato je tu virtualna učionica. Svi sudionici mogu edukaciji pristupiti putem PC-a, tableta i mobitela i zajedno s instruktorom će proći potrebnu edukaciju.

Stručna edukacija
Želite educirati djelatnike, suradnike i klijente o vašim radnim ili proizvodnim procesima, uslugama ili drugim temama? Iskoristite sve mogućnosti koje vam eLearning nudi.

Gamifikacija
Pojačajte pozornost sudionika tako što ćete od procesa učenja napraviti zanimljivo iskustvo slično igri, odnosno natjecanju.