Usluge

Pogledajte koje vam usluge nudimo

Pročitajte drugačiji priručnik o prodajnim i menadžerskim vještinama

Zabranjen ulaz prodavačima i psima
Zabranjen ulaz prodavačima i psima

Knjiga „Zabranjen ulaz prodavačima i psima!“ predstavlja prije svega priznanje svim prodajnim profesionalcima u Hrvatskoj.

Osjećam duboko poštovanje prema svima koji se svakodnevno suočavaju sa svim specifičnostima i izazovima ove zahtjevne profesije. Prodavači su posebna vrsta ljudi – uporni kao  mazge,  neumoljivi u pozitivnom i optimističnom sagledavanju života bez obzira što on baci pred njih, kreativni u rješavanju svih mogućih i nemogućih situacija u kojima se nađu. Goran Sviličić – glavni junak ove knjige - je tipičan hrvatski komercijalist.

On se raduje uspjesima i tuguje zbog neuspjeha, ali prije svega – on uvijek pokušava i nikad ne odustaje. On je vaš „brat“ po profesiji i iskreno se nadam kako ćete sa njim, uz njega i od njega nešto naučiti, doći do dodatne inspiracije i shvatiti kako se i život općenito ne sastoji od nizanja uspjeha i neuspjeha, već od neumornog pokušavanja. To je, uvjeren sam, tajna uspjeha i u prodaji i u životu…

"Rijetkost je naići na tekst koji je svakom prodavaču od krvi i mesa ovako blizak, koji vrlo detaljno opisuje svakodnevicu i situacije koje se događaju ljudima zaposlenima u prodaji, ma kako im se zvala službena titula. Ova knjiga u svakom slučaju motivira i navodi prodavače na pravi put. Danijele, veliki prst gore!"
- Stjepan Stanić, prodajni menadžer -

Knjigu možete naručiti OVDJE.

;