Usluge

Pogledajte koje vam usluge nudimo

Terenski prodajni trening 1 na 1

Teren ne laže. Teren ne skriva. Teren je isključivo mjerilo uspjeha...

Ovo su maksime kojih se Bićanić Consulting drži kada provodi "Terenski prodajni trening 1 na 1".

Radi se o jednoj od najtraženijih usluga u našem portfelju na kojoj smo i izgradili cjelokupan pristup prodajnoj edukaciji naših klijenata.

U proteklih 9 godina terenski smo educirali više stotina prodajnih profesionalaca. Prodajni treneri Bićanić Consultinga pratili su te prodavače na više od 5000 b2b i b2c prodajnih razgovora u ulozi. Radi se o iskustvu nemjerljive vrijednosti koje smo uključili i u sve naše prodajne treninge i radionice i tako ih učinili praktičnim, realnim i primjenjivim u prodajnoj praksi.

"Terenski prodajni trening 1 na 1" uključuje, dakle, zajednički izlazak prodajnog trenera i prodajnog djelatnika na teren i ciljani obilazak kupaca i klijenata tvrtke za koju se provodi ova edukacija (4 do 6 sastanaka u jednom danu). Organiziraju se sastanci na kojima postoji realna šansa za prodajnu realizaciju.

Prodajni trener koristi alate kao što su prodajni coaching, mentoriranje, savjetovanje i afirmativan feedback kako bi konkretno i trenutno pomogao prodajnom djelatniku u razvoju prodajnog nastupa.

"Terenski prodajni trening 1 na 1" po našim iskustvima i iskustvima naših klijenata najbrže donosi najbolje rezultate a pozitivne promjene u prodajnom nastupu djelatnika su odmah vidljive.

Ovaj vid edukacije donosi posebnu korist i izrazito je učinkovit ukoliko se održi nakon provedenih prodajnih treninga čiji je sadržaj određen kroz "Analizu prodajnog nastupa" djelatnika.

;